Пиво Anchor Old Foghorn (Barleywine style ale) 0.355

Пиво Anchor Old Foghorn (Barleywine style ale) 0.355

Солодова солодкість, фруктовість, неповторний аромат хмелю та висока оригінальна щільність Old Foghorn® Barleywine Style Ale - це те саме, що портвейн для вина.

Old Foghorn® вариться на основі традиційних англійських методів приготування ячмінного вина. Його охмелюють, зброджують за допомогою справжніх ельових дріжджів верхового бродіння, газифікують за допомогою природного процесу під назвою "банкінг" для утворення бульбашок, схожих на шампанське, та охмелюють сухим хмелем сорту "Каскад" під час витримки в наших підвалах. Виготовляється лише з "першого сусла" - насиченого першого потоку сусла з цільного солоду, для виробництва одного ячмінного вина потрібно три сусла.

Представлений у 1975 році, Old Foghorn® Ale став першим сучасним американським ячмінним вином, який викликав новий інтерес як у Великобританії, так і на батьківщині. Назва походить від англійської традиції додавати слово "старий" до ячмінних вин, щоб підкреслити їхню традицію, інтенсивний процес пивоваріння та витримку в погребі, а "Фогхорн" надало йому сан-франциського колориту. Сьогодні Old Foghorn® Ale найкраще смакує після їжі.
299 грн